DEMO onderbouw Techniek & NaSk op elodigitaal!

In de lesmethode is theorie direct gekoppeld aan leuke en uitdagende praktijkopdrachten voor vmbo-leerlingen in de onderbouw. De geleerde theorie wordt daarmee meteen toegepast, wat niet alleen bijdraagt aan het inzicht van de leerlingen, maar ook aan het plezier in leren.

Aan elke praktijkopdracht is ook een theorieonderdeel voor NaSk toegevoegd. De lesmethode bereidt leerlingen goed voor op de profielen PIE, BWI en Z&W in de bovenbouw.

Leerlingen worden automatisch met directe feedback stap voor stap door de projecten geleid, wat een grote zelfstandigheid geeft bij de leerlingen. Hierdoor heeft de docent de handen vrij voor individuele begeleiding bij de praktijkopdrachten.

Hieronder kun je per thema enkele voorbeelden van projecten bekijken. Gedetailleerde informatie vind je in het demo-account.

Thema 1: Materialen

Thema 2: Veiligheid

Thema 3: Water

Thema 4: Communicatie

Thema 5: Wonen

Thema 6: Sport en spel

Elodigitaal

Wat maakt elodigitaal speciaal?

Service op maat

Via de mail en telefonisch krijgt u snel antwoord op uw vragen. Feedback wordt serieus genomen en omgezet in acties.

Gepersonaliseerd lesprogramma

Elodigitaal maakt differentiatie op tempo én niveau mogelijk. Hierdoor ontstaat er een uitdagend lesprogramma voor elke leerling.

Overzichtelijk leerlingvolgsysteem

Elodigitaal koppelt resultaten meteen terug in gepersonaliseerde dashboards en downloadbare rapportages.

Innovatief

Op basis van feedback worden projecten en lesstof regelmatig aangepast. Ook worden er snel updates doorgevoerd met nieuwe functionaliteiten.

Licentie onderbouw Techniek & NaSk

Er kan vanaf schooljaar 2021-2022 gestart worden met de methode onderbouw Techniek & NaSk.

De kosten voor een volledige licentie (inclusief basisaccount elodigitaal) zijn 20 euro (excl. 9% BTW) per leerling per schooljaar. Met deze licentie heb je naast de lesmethode ook toegang tot de lesmethodes voor VCA en rekenen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de stagemodule, het magazijnprogramma én de auteursfunctie. Met de auteursfunctie kun je zelf wijzigingen maken aan de lesmethode, óf zelf lesstof, toetsen en opdrachten toevoegen in een schooleigen omgeving.
Mocht een leerling al een onderbouw licentie (en basisaccount) voor PIE of BWI hebben, dan zijn de extra kosten slechts 5 euro per schooljaar (excl. 9% BTW).

Vraag snel de demo aan!

Ben je geïnteresseerd in onze lesmethode voor onderbouw Techniek & NaSk? Vraag dan hieronder vrijblijvend een demo aan of mail naar [email protected].

Demo aanvragen